ERASMUS Günleri Deneyim Paylaşım Paneli
22 Ekim 2024 | 14:44

Fakültemiz Biyoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Doğan Erhan Ersoy'un moderatörlüğünde ve anlatımı ile, 16 Ekim 2024 tarihinde saat 13.00'te 75. Yıl Konferans Salonu'nda 'ERASMUS Günleri: Deneyim Paylaşımı Paneli' gerçekleştirilmiştir. Bu panelde, ERASMUS öğrenci değişim programına katılım sağlayarak yurtdışında eğitim almış olan öğrencilerimizden Melisa Çınar ve Zeynep Çelik konuşmacı olarak yer almıştır. Panelin amacı, ERASMUS programı çerçevesinde edinilen akademik, sosyal ve kültürel deneyimlerin paylaşılması, programın öğrencilere sağladığı fırsatlar ve zorluklar hakkında bilgi aktarımı sağlanmasıdır.

Öğrencilerimiz, paneldeki soru ve cevaplarla program boyunca karşılaştıkları eğitim sistemi farklılıkları, kültürel uyum süreçleri ve kişisel gelişimleri hakkında ayrıntılı bilgiler sunmuş; aynı zamanda ERASMUS'un mesleki kariyerlerine katkıları üzerine değerlendirmelerde bulunmuşlardır. Panel, program hakkında bilgi edinmek isteyen öğrenciler için yol gösterici nitelikte olup, katılımcılar arasında yoğun bir ilgiyle karşılanmıştır.

-1 -1