ERASMUS+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği ile Çift Ana Dal ve Yan Dal Programlarına Yönelik Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi
31 Mayıs 2024 | 11:39

      21.05.2024 tarihinde saat 10.30’da Fen Fakültesi 75. yıl Konferans Salonunda, Biyoloji Bölümü Değişim Programları Koordinatörü Doç. Dr. Feyza ÖKE ALTUNTAŞ ve Çift Ana Dal ve Yan Dal Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Neslihan BAL tarafından öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yapılmıştır. 

Doç. Dr. Feyza ÖKE ALTUNTAŞ, ERASMUS+ programının öğrencilerimizin kişisel ve akademik kariyerlerine büyük katkı sağlayacağını belirterek öğrenim ve staj hareketliliği hakkında detaylı bilgiler sunmuştur. İlanların yayınlanması, başvuru süreci ve şartları, değerlendirme kriterleri, bölümümüzün anlaşmalı olduğu kurumlar ve hibeler konularına değinen Doç. Dr. Feyza ÖKE ALTUNTAŞ, staj hareketliliğinde davet mektubunun öneminin altını çizmiş ve hareketliliği kazandıktan sonra öğrencileri bekleyen süreçler (learning aggrement hazırlanması, vize-pasaport ve konaklama) ile ilgili de bilgi vererek sunumunu gerçekleştirmiştir.

Dr. Öğr. Üyesi Neslihan BAL ise Çift Ana Dal ve Yan Dal programının, öğrencilerimizin kişisel (yapabileceklerinin farkına varma, sıkışık bir program dahilinde hayatını yönlendirme ve zamanı etkili kullanma gibi konularda kendini geliştirme imkânı sunması), mesleki ve akademik kariyerlerine büyük katkı sağlayacağını belirterek program hakkında detaylı bilgiler sunmuştur. Programa nasıl dahil olabilecekleri, programlara başvuru gerçekleştirebilmek için gerekli şartların neler olduğu, başvuru süreci ve bu süreçte izlenecek yollar, program içerisinde karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözümleri hakkında gerekli bilgileri vererek sunumunu gerçekleştirmiştir.

Program soru-cevap bölümünün ardından son bulmuştur.

iç mekan, sunum, Konferans salonu, mobilya içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

giyim, kişi, şahıs, duvar, iç mekan içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

background image