BİTAT Tanışma Kahvaltısı Yapıldı
4 Kasım 2023 | 18:09

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren Biyolojik Takip ve Araştırma Topluluğu (BİTAT), 2023-2024 akademik yılı için düzenlenen tanışma kahvaltısı ile yeni döneme merhaba dedi.

Pursaklar Belediyesi tarafından kurulan Endemik Vadi'de düzenlenen kahvaltıya, BİTAT Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve topluluk üyeleri katıldı.

Kahvaltı öncesinde, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Kesgin, BİTAT üyelerini karşıladı. Başkan Çetin, BİTAT'ın faaliyetlerini desteklediklerini belirterek, topluluğa başarılar diledi.

Kahvaltı sonrasında ise, topluluk üyeleri, Endemik Vadi'yi gezdi. Vadide, Ankara'ya özgü hayvan ve bitki türlerini gözlemleme fırsatı bulan üyeler, Osman Erdoğan'dan vadi hakkında bilgi aldı.

BİTAT’ı Endemik vadide misafir eden Pursaklar Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul ÇETİN ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hamdi KESGİN'e, organizasyonu sağlayan Osman Erdoğan'a teşekkür ediyoruz.