Duyuru
Lisansüstü Programlarda Uzaktam Eğitim 6 Nisan Pazartesi Günü Başlıyor
6 Nisan 2020 | 12:09

Sevgili öğrenciler ve değerli akademisyenlerimiz,


6 Nisan 2020 tarihi itibariyle LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARDA uzaktan eğitime başlanacaktır.

 

Bilindiği üzere Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarında uzaktan eğitime 30 Mart 2020 tarihinde başlanmıştı. Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GUZEM) üzerinden yürütülen uzaktan eğitim çalışmaları kapsamında lisansüstü programlarda da uzaktan eğitimle verilecek derslerin tespiti yapılmış, ders programları belirlenmiş ve ilgili derslerin sistem üzerinden öğrenci ve öğretim elemanlarına ataması yapılmıştır. Ders programları Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden görülebilir.

 

Öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi https://uzaktanegitim.gazi.edu.tr adresinden ulaşabilecekleri Öğrenme Yönetim Sisteminde (ÖYS) ders başına bekliyoruz. Öğrencilerimiz, derse başlayabilmek için sisteme nasıl girecekleriyle ilgili hususlara GUZEM’in Pandemi Dönemi Uzaktan Eğitim sayfasında Öğrenciler İçin Uzaktan Eğitim Hazırlık Duyurusundan ulaşabilirler. 

 

Sistemin kullanımına yönelik eğitimlere aktif katılım sağlayamayan öğretim elemanları için Öğrenme Yönetim Sistemi ve Perculus+ Eğitim Videosu GUZEM’in Pandemi Dönemi Uzaktan Eğitim sayfasında bulunmaktadır.


Öğrenci ve öğretim elemanlarımıza saygıyla duyurulur.

background image