TEM Analiz Ücretleri

- Numune İnceleme  (Dijital Görüntü Alma):                        300 TL/Numune/1 Saat *

- Fotoğraf Çıktıları  (Getirilen CD/DVD'ye kayıt):                  Ücretsiz

* Fiyatlarımıza % 18 KDV dahil değildir.

- Gazi Üniversitesi öğretim elemanlarının Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu ve TÜBİTAK tarafından desteklenen proje çalışmalarındaki TEM analizlerine % 50 indirim uygulanmaktadır.

- Gazi Üniversitesi öğretim elemanlarının diğer kurumlar tarafından desteklenen proje çalışmalarındaki TEM analizlerine % 25 indirim uygulanmaktadır.

- Diğer üniversitelerimizin öğretim elemanlarının proje çalışmalarındaki TEM analizlerine % 25 indirim uygulanmaktadır.

- Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan araştırmacıların TEM analizlerine % 25 indirim uygulanmaktadır.

- Kamu kurum ve kuruluşları haricindeki araştırıcılar için yukarıda bahsedilen inceleme ücretleri geçerlidir.

TEM sorumlusunun onayı alındıktan sonra, analiz yaptıracak kişi veya kuruluş G.Ü. Fen Fakültesi Döner Sermaye Hesap Numarasına (Halk Bankası, Gazi Üniversitesi Şubesi, IBAN NO: TR 92 0001 2001 2940 0006 0001 53) belirlenen analiz ücretini yatırmak zorundadır. Bu işlemlerden sonra çalışma için randevu günü ve saati bildirilecektir.

Not:

Örnek hazırlama aşamaları TEM laboratuvarında yapılmamaktadır. Örnekler hazırlanıp getirilmelidir.