SEM Analiz Ücretleri

- Numunelerin Altın - Paladyum ile kaplanması:                  100 TL/Numune *

- Numune İnceleme  (Dijital Görüntü Alma):                        200 TL/Numune/1 Saat *

- Fotoğraf Çıktıları  (Getirilen CD'ye kayıt):                          Ücretsiz

* Fiyatlarımıza % 18 KDV dahil değildir.

- Gazi Üniversitesi öğretim elemanlarının Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu ve TÜBİTAK tarafından desteklenen proje çalışmalarındaki SEM analizlerine % 50 indirim uygulanmaktadır.

- Gazi Üniversitesi öğretim elemanlarının diğer kurumlar tarafından desteklenen proje çalışmalarındaki SEM analizlerine % 25 indirim uygulanmaktadır.

- Diğer üniversitelerimizin öğretim elemanlarının proje çalışmalarındaki SEM analizlerine % 25 indirim uygulanmaktadır.

- Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan araştırmacıların SEM analizlerine % 25 indirim uygulanmaktadır.

- Kamu kurum ve kuruluşları haricindeki araştırıcılar için yukarıda bahsedilen inceleme ücretleri geçerlidir.

SEM sorumlusunun onayı alındıktan sonra, analiz yaptıracak kişi veya kuruluş G.Ü. Fen Fakültesi Döner Sermaye Hesap Numarasına (Halk Bankası, Gazi Üniversitesi Şubesi, IBAN NO: TR 92 0001 2001 2940 0006 0001 53) belirlenen analiz ücretini yatırmak zorundadır. Bu işlemlerden sonra çalışma için randevu günü ve saati bildirilecektir.

Not:

1- Fakültemizdeki mevcut SEM'de vakum kirlenmesine sebep olduğu için toz örnekler incelenememektedir.

2- Örnek hazırlama aşamaları SEM laboratuvarında yapılmamaktadır. Örnekler hazırlanıp getirilmelidir.