Bölümümüz Öğrenci ve Mezunlarının Dikkatine
9 Haziran 2021 | 12:18

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla bir internet platformu olan "Yetenek Kapısı'nı" (yetenekkapisi.org) üniversitelerin hizmetine sunmuştur. Kariyer Merkezleri'nin ihtiyaçlarına göre hazırlanan 'Yetenek Kapısı' platformu Öğrencilerin ve işverenlerin zamandan ve mekandan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerini sağlamaktadır. Öğrenciler ve mezunlar, 'Yetenek Kapısı'nda profil oluşturarak, kariyer ağına ilk adımlarını atabilecektir. Oluşturulan profil aracılığıyla, kariyer fuarları, etkinlikler ve eğitimler incelenebilecektir. Öğrencilerimiz/mezunlarımız söz konusu etkinlik ve eğitimlere, 'Yetenek kapısı' üzerinden başvurabileceklerdir. Yetenek Kapısı, işverenler için de doğru ve hızlı insan kaynağına ulaşmayı kolaylaştıracaktır. İşverenler, bünyelerinde gerçekleşecek iş ve staj ilanlarını fuar ve etkinlikleri ağı üzerinden öğrencilere daha kolay duyururken öğrenciler de bu duyurular üzerinden işverenlerle iletişime geçebilecektir.