Duyuru

• Bilimsel Hazırlık Hakkında
  • Bölümümüz Yüksek Lisans Programında

• Bölümümüz Doktora Programında

Fen ve/veya Fen Edebiyat Fakülteleri Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji lisans programları dışında farklı fakülte ve bölümlerden mezun öğrencilere bilimsel hazırlık programı uygulanır. Doktora için Yüksek Lisans şartı aranmayan bölümler için bilimsel hazırlık programı uygulanmaz.

• Bilimsel hazırlığa öğrencilerinin bölüm başkanlığı ile irtibata geçerek enstitü sayfasında yer alan “Bilimsel Hazırlık Programı Ders Kayıt Formu Form-6’yı” en geç 22 Mart tarihine kadar doldurup enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

• 2020-2021 Güz Döneminden İtibaren Okutulan Lisansüstü Zorunlu Dersler:

BİO5962

Biyolojide Özel Konular (Yüksek Lisans Zorunlu Dersi)

BİO6963

Biyoloji Felsefesi (Doktora Zorunlu Dersi)

Bölümümüz lisansüstü eğitime kayıtlı öğrenciler yakarıda belirtilen zorunlu dersi, ders dönemi içerisinde başarıyla tamamlamak zorundadır.