2017 girişli 2. sınıf öğrencileri için ders seçim kılavuzu
18 Eylül 2018 | 19:07

BİYOLOJİ BÖLÜMÜ 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Gelecekte mağduriyet yaşamamanız için, lütfen ders seçimlerinizde aşağıdaki kılavuzu dikkatlice okuyarak uygulayınız.

- Bölümümüzde derslere devam mecburiyet olduğu için çakışan dersleri seçmemelisiniz (Devamını alıp kalmış olduğunuz teorik dersler hariç).

- 1. sınıftan sorumlu olduğun ders varsa öncelikle bu dersleri seçmelisiniz.

- 2 şubesi olan derslerde öğrenci numarasının sonu tek rakamla bitenler Şube 1’den, çift rakamla bitenler Şube 2’den dersi alacaklardır.

- 3 şubesi olan derslerde öğrenci numarasının sonu tek rakamla bitenler Şube 1’den çift rakamla bitenler Şube 2’den, dersi tekrar alan öğrenciler ise Şube 3’den alacaklardır.

- 2. Sınıftan almanız gereken zorunlu derslerin listesi aşağıda verilmiştir:

- 24-25 Eylül 2018 tarihindeki danışman onayları için öğrencilerimizin ilgili danışman hocalarına uğrayarak onaylama işlemini tamamlamaları gerekmektedir.

Kodu

Adı

BİO-217

Mikrobiyoloji

BİO-203

Mikrobiyoloji Lab.

BİO-205

Biyoistatistik

BİO-207

Bitki Yapısı ve İşlevi

BİO-209

Bitki Yapısı ve İşlevi Lab.

BİO-215

Moleküler Biyoloji